Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği

Reklam

Gökçay, Mövenpick Istanbul’un F&B müdürü oldu

World Travel Awards tarafından 2017 yılında “Avrupa’nın En İyi İş Oteli” seçilen Mövenpick Hotel Istanbul’a Yiyecek ve İçecek (F&B) Müdürü olarak Onur Gökçay atandı. Başkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olan Gökçay, profesyonel iş yaşamına 2001 yılında Bilkent Hotel & Konferans Merkezi’nde garson olarak başladı. Daha sonra bartender ve shift lideri olarak görevine devam etti.

2007 yılında Swissotel Ankara’da çalışmaya başlayan Gökçay sırasıyla Restoran Kaptanı, Yiyecek ve İçecek Şefi ve Operasyon Sorumlusu görevlerini yürüttü. 2012’de Swissotel Grand Efes İzmir’e transfer olan Onur Gökçay, Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcısı görevini üstlendi. Ayrıca 2016 yılı sonunda “Task Force” olarak Fairmont Quasar İstanbul’un açılış öncesi ekibine Ziyafet ve Yiyecek & İçecek operasyonları konularında destek verdi.
2017 yılında Wyndham Grand Levent’e atanan Onur Gökçay, kariyerine İstanbul’da Yiyecek ve İçecek Müdürü olarak devam etti. 18 yıllık otelcilik tecrübesini ve birikimini Şubat 2019’dan itibaren Mövenpick Hotel Istanbul’da hayata geçiren Onur Gökçay, İngilizce biliyor.